Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
14.62 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-1, nôž 1
3.95 € Zátka Ferrari 13190 - 50 mm, gumená, pre kvasný ventil, 34/25/20/15/10 lit. demižón
6.56 € Muštomer WHT 10-30%, v krabičke
14.62 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-1, nôž 3
33.61 € Demižón Strend Pro Cada Wilo, 10 lit. sklenený, na víno a pálenku, opletený, MIX farieb
1.02 € Zátka Ferrari 13070, kvasná, PVC
105.20 € Lis Strend Pro Harvester FP30, 30 lit, na hrozno
14.62 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-2,
5.83 € Hadica na víno, prečerpávacia 13 mm, L-1.7 m
7.31 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 5,0 mm