Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
36.66 € Demižón Strend Pro Cada Wilo, 15 lit. sklenený, na víno a pálenku, opletený, MIX farieb
9.55 € Prečerpávač Ferrari 16320, s harmonikou a malým ventilom, potravinársky
8.20 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 0,6 mm
5.98 € Bužírka na vinič TUBETTO EXTRA 3 mm, 1 kg, viazacia, UV
82.80 € Lis Strend Pro Harvester FP18, 18 lit, na hrozno
7.24 € Vypínač na šrotovník Strend Pro, na obilie