Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
5.23 € Vrece Harvester FP18, filtračné, na lis
4.00 € Bužírka na vinič TUBETTO EXTRA 3 mm, 0,5 kg, viazacia, UV
6.41 € Muštomer WHT 10-30%, v krabičke
4.46 € Demižón Strend Pro Stella, 3 lit., sklenený na víno a pálenku s uzáverom
1.33 € Zátka WHT kvasná, plastová 20 cm
68.42 € Hadica Cellfast 20-406, 16/20 mm, potravinárska, bal. 50 m
15.68 € Vrchný násypník na šrotovník Strend Pro, na obilie
7.91 € Demižón Strend Pro Cada Inco, 5 lit. sklenený, demižón na víno a pálenku, plastový kryt
44.20 € Demižón Strend Pro Cada Wilo, 25 lit. sklenený, na víno a pálenku, opletený, MIX farieb
32.78 € Demižón Strend Pro Cada Wilo, 10 lit. sklenený, na víno a pálenku, opletený, MIX farieb