Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
7.13 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 6,0 mm
3.71 € Knôt Biom 400 g, sírny, plátky na dezinfekciu nádob a pivníc
68.42 € Hadica Cellfast 20-406, 16/20 mm, potravinárska, bal. 50 m
4.46 € Demižón Strend Pro Stella, 3 lit., sklenený na víno a pálenku s uzáverom
0.36 € Zátka Strend Pro 19 mm, korková, na fľašu
0.79 € Zátka Strend Pro 55 mm, korková, na 54 lit. demižón
5.51 € Vrece Harvester FP12, filtračné, na lis
0.14 € Zátka Ferrari 18649 - 22 mm, korková, kónická, fľaša
49.42 € Demižón Strend Pro Cada Wilo, 34 lit. sklenený, na víno a pálenku, opletený, MIX farieb
5.23 € Vrece Harvester FP30, filtračné, na lis